Havnekoncerter i Ry sommeren 2020 - blev aflyst pga Corona.

Havnekoncerternes 26. sæson

Havnekoncerterne starter søndag den 14. juni og slutter søndag den 16. august

Havnekoncerter i Ry i juni 2019

Alle koncerter starter kl. 19.30 og er af en times varighed og det er gratis.

16. juni   Tonica med Mona Britt Nykjær

TONICA og Mona glæder sig til igen at være de første der møder det faste havnekoncertpublikum i Ry. De spiller det bedste fra mange genrer, film, jazz, musical samt et potpourri af de mest kendte Kai Norman Andersen melodier, hvor publikum inviteres til at synge med. 


19. juni   59'er bandet

59’ers leverer en historisk musikalsk gennemgang af Poul Dissings numre. Det er modent folkemusik band, der vil kunne varme folkemusikelskernes hjerter.

 

23. juni   Sankt Hans aften på Skimminghøj med Max Hvarregaards Trio

Sankt Hans aften er havnekoncerten i musikpavillonen aflyst. Der er denne aften fastligheder med bål, fællessang og musik af Max Hvarregaards Trio på Skimminghøj.


26. juni   Aros Blæserne

Det 40 mands store AROS Blæserne - Brass Bandet fra Aarhus kommer og spiller populærmusik alle kan være med til at nyde.  Med dirigenten Bjørn ”Bønne” Christensen er en god musikaften hjemme.


30. juni   Phil Stewart Band

Phil Stewart fra Californien bragte sin kulturelle musikarv fra 60- og 70-erne med sig til Danmark. Phil Stewart Band spiller melodiøse og stemningsfulde numre af bl.a. Paul Simon, John Mayer, Tom Waits samt flere andre kendte kunstnere.
 Havnekoncerter i Ry juli 2019 

Alle koncerter starter kl. 19.30 og er af en times varighed og er gratis

03. juli   Maltekspressen


Spillemandsmusik med fut og fart over feltet. I 24 år optrådte de på gaden i Tønder, nu er de også på scenerne.Så fornøjeligt kan spillemandsmusik leveres!


07. juli   Laura Flensted Jensen med flere til 25 års jubilæumskoncert

Denne aften er havnekoncerternes festaften. Vi fejrer vores 25. sæson med et gensyn med sopranen Laura Flensted-Jensen og hendes mand Nils Emgren, der er en meget dygtig klassisk sanger. Aftenen vil blive festligholdt på forskellig vis.


10. juli   Fromseier & Hockings

Ditte Fromseier, kendt violinist fra ”Mariehaven” og hendes mand, Sigurd Hockings, der er opvokset i Ry.
Guitar og violin i største harmoni. Det unge par turnerer verden rundt med forskellige bands, men optræder ofte som duo. 

 

14. juli   Erikson & Mogensen

En koncert med Duoen "Erikson & Mogensen" vil være som en vandring på Memory Lane, med mange forskellige stilarter, der spænder over Rock, Jazz, Blues Folk, Latin og enkelte instrumentalnumre. En duo som det voksne publikum kan glæde sig til.
 

17. juli   Trækfuglene

Lille velspillende glad orkester fra Djursland med 3 harmonikaer og tilhørende sangerinde. Trækfuglene har et repertoire fra giro 413 og tilsvarende. Et hyggeligt og festligt gensyn.


21. juli   Sten og Kaj

Sten og Kai’ er to ‘gamle Ry-drenge’ der elsker at spille melodier fra 50’erne og frem. Sange som alle kender og man får mulighed for at synge med på. Det er bl.a. Kai Normann Andersen, Four Jacks, Kim Larsen, The Beatles m.fl. 
 

24. juli   The Old Hounddogs

 Efter ca. 50 år i musikbranchen  har de fundet sammen og dannet boybandet The Hounddogs.
 De spiller pigtrådsmusik fra ca. 1960-65.  Kommer omkring Cliff, Shadows, Rocking Ghost og mange flere.
 Sidste år gyngede hele pladsen.

 

28. juli   Creole Catz

Swingende og lyttevenlig  jazz, blues og boogie. God stemning med jazz og danske evergreens med flerstemmig sang og iørefaldende arrangementer.


31. juli   Mindst 4

Orkesteret er kendt for sit meget alsidige repertoire af irsk, dansk, skotsk og svensk folkemusik. Du kan møde dem lige fra Bryghuset i Bøllingsø til Tønders festival. Nu også i Ry.Havnekoncerter i Ry august 2019 

Alle koncerter starter kl. 19.30 og er af en times varighed og er gratis

04. august   Plug 'n Play

Et akustisk og humoristisk band, der også er kendt som "den levende jukebox", når de leverer lidt fra plader med Nancy Sinatra, Michael Jackson, Bruce Spingsteen, Lone Kellerman m.v. Der en udstråling og energi til en festlig aften.


07. august   Foolls For Blues

Fools For Blues er for kendere og elskere af blues/rock, men selv de, der ikke lige troede, de var til blues, må overgive sig til bandets musikalitet og spilleglæde. Orkesterets motto er "skal der være gang i den, så lad der være gang i den".


11. august   Sarah & Old Boys Rockin'

Når de fire modne herrer og unge Sarah Sandgaard indtager scenen ved Ry Havnekoncerter, bliver det en times tilpasset musik med ældre Rock and Roll og et stænk Country.
Den ægte spilleglæde er intakt og dermed en medvirkende faktor til lysten til at stille op og spille for et publikum igen og igen.


14. august   Ked'li med sangerinden Jannie Lavrsen

Orkestret Ked`li består af fem mænd i deres bedste alder, alle med en fortid inden for jazz- og populærmusikken.
 De har alle en forkærlighed for den swingende, udadvendte musik. Numre fra den store, amerikanske sangbog, danske evergreens samt nogle af popmusikkens klassikere.


18. august   Ry Jazzværk

De kommer sejlende ind, går streetparade, underholder med fællessang. Traditionel jazz der er blevet en tradition på havnekoncerternes afslutning.


Ry Borgerforening | Webmaster Karl-Erik Jørgensen | 8680 Ry | 4255 1833 | 8680ry@gmail.com